Παλαιά κατοικία ανακαινισμένη, στον οικισμό Πεδινό Τσερίων, με βεράντα με απεριόριστη θέα.

Κατοικία διώροφη κατασκευασμένη στον προ '23 οικισμό Πεδινό, της τοπικής κοινότητας Τσερίων, 7χμ από την Καρδαμύλη σε ήσυχη περιοχή με απεριόριστη θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο. Η κατοικία είναι πέτρινη ανακαινισμένη το 1996 και καλοσυντηρημένη από τους σημερινούς ιδιοκτήτες και διαθέτει μια ευρύχωρη βεράντα μεταλλική κατασκευασμένη το 2003.

 

 

Το εμβαδόν της κατοικίας είναι περίπου 111 τ.μ. Στον όροφο βρίσκεται ένα ευρύχωρο σαλόνι με ξυλινο πάτωμα και εμφανή ξύλινη στέγη, κουζίνα σε ενιαίο χώρο και ένα μικρό wc. Στο ισόγειο βρίσκεται μία κεντρική κρεβατοκάμαρα, ένα μεγάλο λουτρο με διακοσμητικό στοιχείο τον βράχο πάνω στον οποίο είναι θεμελιωμένη η οικοδομή σε συνδυασμό με κεραμικά πλακίδια (βλ. φωτογραφία) και μία αποθήκη.

Επίσης στο οικόπεδο υπάρχει άλλη μία αποθήκη, η οποία χρησιμοποιείται ως χώρος πληντυρίου. Στον κήπο και την αυλή του οικοπέδου είναι πολύ περιποιημένα όλα. Έχει διατηρηθεί η αρχιτεκτονική της περιοχής με πέτρινες μάντρες και πλακόστρωτα από τίκλες και το περιβάλλον είναι ευχάριστο.

pedino1
pedino2
pedino3
pedino4
pedino5
pedino6
pedino7
pedino8